چند روز پیش که توی جلسات ستاره سوخته، بحث در مورد آخرالزمان و نشانه های آن و ظهور امام زمان (عجل الله) و… بود، سخنران نشانه هایی را از حوادث طبیعی آخر الزمان، با توجه به روایات، مطرح می کرد.
در این روایات به یکی از نشانه های آخر الزمان اشاره شده بود که متأسفانه متن و منبع این روایت، در خاطرم نیست.
در این روایت به وقوع دو حادثه طبیعی عظیم در آخرالزمان در شرق و غرب عالم اشاره شده بود که باعث بروز خسارات و تلفات زیادی می شود و گرفتاریها و سختیهایی را به وجود می آورد، که بسیاری اعتقاد دارند حادثه تسونامی در شرق آسیا به احتمال بسیار زیاد همان اتفاقی است که به عنوان حادثه مشرق زمین آمده و طوفان کاترینا، احتمالا همان واقعه طبیعی مغرب زمین است.
در یکی دیگر از روایتها هم آمده بود که در مناطق نزدیک به هم در جایی خشکسالی و قحطی و در جایی سیل و باران سیل آسا دامنگیر انسانها می شود و در اینجا می توان به خشکسالی کشورهای اسپانیا و پرتغال و سیل و طغیان رودخانه ها در آلمان(با فاصله ای کمتر از ۱۰۰۰ کیلومتر در قاره اروپا) توجه کرد.
از این بحث ها که بگذریم یک نکته جالب دیگری در حادثه طوفان کاترینا به وضوح مشخص شد و آن عدم کنترل و ساماندهی اوضاع توسط مقامات آمریکایی در برابر مشکلات ناشی از طوفان است.
اگر سری به سایتهای خبری بزنید و عکسهای جدیدی که از شهرهای طوفان زده منتشر شده مثل نیو اورلیانز را ببینید، متوجه می شوید که این ایالتها بیشتر شبیه کشورهای جنگ زده جهان سومی آفریقایی شده و خلق الله! در حال غارت شهر هستند و یا از ترس به صورت گروهی در گوشه و کنار و بلندی ها جمع شده اند و رییس جمهور کشور ابرقدرت!؟! آمریکا برای آرام کردن مردم، ارتش را با تانک و نفربر به منطقه اعزام کرده.(با دیدن تصاویر، یاد گروههای نظامی آمریکا در سومالی می افتید که بین کپرهای حاشیه شهر موگادیشو [پایتخت این کشور] یا میان ساختمانهای نیمه ویران مرکز شهر، با ترس و لرز اسلحه را دو دستی چسبیده اند و…[اگر فیلم سقوط شاهین سیاه (black hawk down) را دیده باشید منظور من را دقیقاً متوجه می شوید، با این تفاوت که اینبار این وقایع در قلب آمریکا رخ می دهد!؟!؟]).
با توجه به واقعیات این حادثه و عجز و ناتوانی کنترل شهروندان آمریکایی و ساماندهی اوضاع، به یاد یک تئوری استراتژیکی می افتم که از علم مکانیک وارد مباحث علوم انسانی و به طور اخص علوم سیاسی و استراتژیک شده و آن اینکه هر سیستمی که خیلی پیچیده باشد آسیب پذیری آن هم بسیار بالاست و غیر قابل کنترل.[قابل توجه کسایی که از طبل توخالی می ترسند]
به عنوان مثال می توان به انفجار سفینه فضاییchallenger [به معنی مبارزه طلب] اشاره کرد که بر خلاف نامش با اینکه بسیار پیشرفته و از نظر فنی پیچیده بود، به خاطر یک اشتباه بسیار پیش افتاده فنی بین زمین و آسمان متلاشی شد.
در هر صورت باید این واقعیت را قبول کرد که دوران حاضر دورانی سرنوشت ساز و تأثیر گذار در زندگی تک تک مردم جهان است و باید خود را برای حوادثی بزرگ آماده کنیم و در هر مکان و هر زمان آماده ظهور منجی خود، مهدی آل محمد(صلوات الله) باشیم.
به امید طلوع صبح سپیدش.
آمین یا رب العالمین
در پایان به چند لینک در مورد طوفان کاترینا از سایتها و دیگر وبلاگها برایتان گذاشته ام که جلب است.
موفق باشید.
طوفان کاترینا و آن روی سکه جامعه آمریکا
قتل، تجاوز و جنگ در نیو اورلیانز(انگلیسی)
قتل، تجاوز و جنگ در نیو اورلیانز(فارسی)
———————————
ارتباط مستقیم با من
